Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede maatwerk website bouwer? Hoe scheid je het kaf van het koren? Er zijn een aantal factoren die meewegen bij het maken van de juiste keuze. Hieronder 3 tips, zodat jij de juiste keuze kan maken voor jouw nieuwe website op maat. 

Prijs

Een belangrijke factor is uiteraard de prijs. Maatwerk is een stuk duurder dan een standaard oplossing, omdat het speciaal geschreven wordt voor jouw wensen en idee. Toch zijn er tussen de bedrijven ook veel prijsverschillen. Het is dus verstandig om van te voren een offerte op te vragen bij verschillende partijen, zodat je een goede evenwichtige keuze kan maken voor het bedrijf dat jouw maatwerk website gaat ontwikkelen.  Om een idee te krijgen van de prijzen, kan je het beste op de volgende pagina kijken.

Let op locatie

Ook al is locatie misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een online product, toch is het een belangrijk onderdeel om mee te wegen bij de keuze voor een maatwerk oplossing. Bij maatwerk trajecten komt vaak veel overleg kijken. Dit kan uiteraard via de telefoon of via ticket / support systemen, maar het beste is toch om in gesprek te gaan met je website bouwer. Vaak kan je zo veel duidelijker maken wat je wensen zijn en voorkom je ruis, verkeerde oplossingen en onnodige kosten. 

Beoordelingen en ervaringen van klanten

Website bouwers en bedrijven hebben vaak een goede babbel en weten hoe ze een product kunnen verkopen. Af en toe komen de beloftes niet helemaal uit, valt de communicatie tegen of vallen de kosten toch hoger uit dan van te voren beloofd is. Om dit soort situaties te voorkomen, is het belangrijk op zoek te gaan naar onafhankelijke ervaringen van andere klanten. Zo krijg je een realistischer beeld van de prestaties van een website bouwer. Het is daarnaast een goed idee om het recente werk van website bouwers te bekijken om een inschatting te maken van de kwaliteit. Je kan hiervoor bijvoorbeeld de bedrijfspagina’s op Webbeoordeling.com bekijken. 

Vind de website bouwer die het beste bij jou past

Doorzoek bedrijven