Beoordeel

Over Best4u

Best4u is een full service bedrijf met 80 medewerkers, meerdere vestigingen waarvan twee in Nederland, drie in België en één vestiging in Moldavië. Ze zijn in 2004 opgericht.

Er worden websites aangeboden, webshops, applicaties, internet marketing en coporate identity. Het CMS waar gebruik van gemaakt wordt, is WordPress. De responsive design website wordt zo gebouwd dat de website voor een ieder apparaat geschikt is. Er wordt gebruik gemaakt van SEO tools om de vindbaarheid in de Google te verbeteren. SEA tools worden ingezet om advertenties te optimaliseren. Linkbuilding en e-mailmarketing valt hier binnen de mogelijkheid.

Voor coporate identity wordt er gekeken naar de huisstijl van het bedrijf en kan het drukwerk hierop aangepast worden; te denken aan flyers, brochures, visitekaartjes etc. Best4u is Google partner en via whatssap ook te bereiken.


2.4

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

11 reviews geschreven over Best4u

 • (1)
  GEVERIFIEERD
  Mn Ervaring is zeer negetiev over best4u, heb vaker hun doorgeven dat ik erg ontevreden Was over hun marketing campagne maar touch krijg ik geen verbetering in resultaat, Zou niemand deze bedrijf aanbevelen.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (5)
  GEVERIFIEERD
  Hele fijne samenwerking met Best4u. Ben al twee jaar klant en ze hebben hun ieder jaar opnieuw bewezen. Geen beloftes aan het begin, maar aan de hand van doelstellingen toch hele goede resultaten geboekt!
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (4)
  GEVERIFIEERD
  Uit verenigingsblad \'De Heidewachtel\' december 2019: Een website is niet een-twee-drie gemaakt Al geruime tijd waren velen het er in de vereniging over eens dat de website van de vereniging zijn beste tijd gehad had. Kortom er moest iets gebeuren. Maar wat? Gaan we de huidige website moderniseren? Maken we zelf een nieuwe website of huren we een professionele websitebouwer in? Vrij snel raakten we er van overtuigd dat de beste weg naar een moderne, actuele website zou zijn met een schone lei beginnen. Jeroen begon enthousiast een eerste ontwerp te maken met behulp van gratis software om een website te bouwen. Al heel gauw bleek dat er aan het werken met gratis software veel bezwaren kleefden. Onder andere bleek de software beperkt en support liet erg te wensen over. Een logische stap volgde. Op zoek gaan naar een websitebouwer. Dat was niet eenvoudig omdat we al snel in de gaten hadden dat er veel kaf tussen het koren zit. Na verschillende offertes gevraagd te hebben, zijn we met Best4u in gesprek gegaan. Dat waren hele prettige gesprekken en we kregen de indruk dat het een goede partij zou kunnen zijn. Hoe gaat het dan? Eerst natuurlijk besproken in het bestuur en een voorstel aan het bestuur voorgelegd. Nadat het bestuur akkoord was gegaan met ons voorstel, konden we aan de slag. Over het eerste ontwerp wat we kregen te zien, waren we meteen enthousiast. Dat was een goed fundament om verder op te bouwen. Bij aanvang van het proces waren zowel Jeroen als ik de contactpersonen. Dat bleek niet echt praktisch te zijn, dus onderhield ik het contact. Maar feitelijk deden we het met zijn tweeën want er gebeurde pas wat als wij het er samen over eens waren. De laatste twee maanden van het proces waren behoorlijk intens. Veel e-mailen, veel telefoongesprekken voeren, maar tijdens dat proces zag je de website steeds mooier en beter worden. Wat ik als erg geweldig heb ervaren dat ik als krasse Knar ontzettend fijn heb samengewerkt met de jonge enthousiaste mensen van Best4u. Niks was hun teveel, als ik erom vroeg kreeg ik prima uitleg. En ik heb in jaren niet zoveel bij geleerd! Uiteindelijk was het 31 oktober zover: de nieuwe website van de vereniging ging online. Een spannende dag die vlekkeloos verliep. Wij denken dat de vereniging met deze website een prachtig uithangbord heeft en er weer jaren mee vooruit kan. Aan ons nu de taak de website actueel te houden en indien nodig, in de toekomst, te verbeteren waar dat moet. Het is niet teveel gezegd dat Jeroen en ik deze klus met plezier hebben geklaard en we zijn er best een beetje trots op.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (1)
  GEVERIFIEERD
  had me ingeschreven voor nieuwsbrief maar was van plan hier mijn site onder te brengen maar veel negatieve ervaringen op internet. Dus doe het lekker niet!
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (1)
  GEVERIFIEERD
  De slechtste beslissing ooit om met dit \"bedrijf\" in zee te gaan. 0 sterren kun je niet geven helaas. We zijn al een tijdje weg bij hun, maar ondervinden nog steeds problemen met de site. Trap er niet in !
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (1)
  GEVERIFIEERD
  Houden zich niet aan afspraken. Proberen echt klant binnen te halen met beloftes die ze niet kunnen nakomen. Zo hebben wij een site willen laten maken met content overnemen, bleek dat ze dat niet konden. Site is klaar maar zonder content. wel alles betaald. Ben benieuwd hoe ze op deze review reageren. Ze verzinnen de gekste smoesjes.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (5)
  GEVERIFIEERD
  Van tevoren wilden ze geen beloftes vastleggen, ook geen no-cure no-pay, dat doen online bedrijven nooit zeiden ze. Na een half jaar erg goeie resultaten voor me site dus ben super tevreden! Communicatie mag soms wat duidelijker maar verder el een aanrader, goeie specialisten.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (1)
  GEVERIFIEERD
  Het beste wat je kan doen is je geld in de vuilnis gooien. Men maakt een paar pagina\'s inderdaad met wat woordspelingen. Typ fouten en zinsopbouw erg slecht. Dan leunen ze maanden achterover met het excuses dat ze de resultaten pas naar maanden kunnen beoordelen. Men laat geen inzage in de backlinks? Geen inzage in de resultaten en ze komen per kwartaal met een kort overzichtje! Echter dat is verwaarloosbaar. Het lijkt heel wat maar is uiteindelijk water naar de zee. Voor een goede SEO marketing moet men dagelijks aan de site werken. Goede zoekwoorden en deze moeten minimaal 7 tot 8 keer in de tekst voorkomen. In oktober 2018 het wachtwoord veranderd. Nu januari. Ze komen er pas nu achter dat het wachtwoord is veranderd. Dus al die maanden geen aanpassingen geen teksten geen update geen onderhoud aan marketing. Kosten € 338 per maand. Hupsakee tell me, contract laat ik door juristen ontbinden.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (1)
  GEVERIFIEERD
  Zeer slecht bedrijf, denken er veel te makkelijk over. Alles beloven maar niks waarmaken. En bij klachten gaan wijzen naar overeenkomsten die niet duidelijk zijn. Goedkope en verouderde techniek toepassen en hun fouten niet toegeven. Alles kost extra terwijl alles van te voren besproken is. Maar vreemd genoeg staat dat niet duidelijk in de overeenkomsten volgens hun...Volgens mij doen ze alles outsourcen naar oost Europa of Azië. Hoop dat ze snel door de mand vallen. Ik raad iedereen aan elders hun keuze te maken. Een beoordeling schrijven doe ik echt nooit maar bij hun wel! Nu andere partij gevonden, helaas niet eerder, had een hoop kosten bespaard.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • Goede service! Aanrader!
 • Best4you zou zich beslist niet zo mogen noemen. het zijn pure oplichters. Zij maken een main \"artikel\" en vervolgens wordt deze copy paste gedaan met een woordverschil. Dit is echter niet de wijze hoe je SEO dient uit te voeren. en hier moet je ook nog grof geld voor betalen. Linken waarvoor je betaald heb word vervolgens verwijderd. (waarschijnlijk omdat ze hun hosting niet meer kunnen betalen) Opdrachten worden zeer slecht uitgevoerd. We hebben de opdrachten laten nakijken door een onafhankelijk bedrijf, met als resultaat. zeer slecht resultaat en word beschouwd als zeer amateuristisch. Dit werd door meerdere gedupeerde op facebook vermeld. Deze recensies hebben ze inmiddels bij Facebook verwijderd. We hebben geprobeerd om van deze malafide bedrijf af te komen, maar dit was echter niet makkelijk. Liegen en bedriegen over de looptijd. Tevens worden er teveel geld in rekening gebracht. Ondanks dat de overeenkomsten geëindigd waren, bleef de facturatie doorlopen. Gelukkig is deze kwestie eindelijk voor de rechter gekomen. Dit bedrijf moet met spoed gestopt worden!

Beoordeel Best4uVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
0575 - 512 125
Adres
Zaadmarkt 95
Postcode
7201 DD
Plaats
Zutphen
Provincie
Gelderland
Medewerkers
50-100