Beoordeel

Over Bloem Creative Webdesign

Bloem Creative Webdesign is een bedrijf met full service multimedia bedrijf, waarvan marketing campagnes onderdelen van zijn. Sander Bloem is de eigenaar, webdesigner en grafisch ontwerper en het kantoor bevindt zich aan de Golfslag 88 te Groningen.

Diensten van Bloem Creative Webdesign zijn grafisch ontwerp, webdesign, hosting, online marketing. Ze bieden ondersteuning bij WordPress, website onderhoud, drukwerk en Google adwords en Google Analytics.
Via speciale plug-ins wordt via social media de vindbaarheid van de website geoptimaliseerd – SEO en kan er via nieuwsbrieven klanten geïnformeerd worden.


Bloem Creative Webdesign portfolio

5.0

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

3 reviews geschreven over Bloem Creative Webdesign

  • Goede begeleiding bij het maken van een makkelijk te onderhouden website. Ook na het maken van de website alle ondersteuning die wenselijk is, top!www.mceenrum.nl
  • Ik heb dankzij bloem creative webdesign een super mooie website, die gebruiksvriendelijk is waardoor ik zelf snel iets kan aanpassen als dat nodig is zonder lang te hoeven wachten en als er dingen zijn past sander dit binnen 24 uur direct aan. Fantastische service!
  • Sander is een frisse jonge vent die verstand van zaken heeft. Hij heeft mij mij geholpen met mijn website en kan alleen maar positief zijn. Zijn respons snelheid is snel, communicatie verloopt zeer prettig en hij levert kwaliteit. Ik kan hem alleen maar aanbevelen.

Beoordeel Bloem Creative WebdesignVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
0618135661
Adres
Golfslag 88
Postcode
9732 MD
Plaats
Groningen
Provincie
Groningen
Medewerkers
Eenmanszaak