Beoordeel

Over D-Solution

D-Solution is een internet & reclamebureau die zich profileren als een groep professionele vormgevers en ontwikkelaars. Met het inzetten van hun creativiteit, kennis en ervaring om de klanten te laten groeien. De start van D-solution was in 2014 aan de Tinnergieter te Stadskanaal en bevindt zich tot op heden nog aan dit adres. Het team bestaat uit zeven collega’s.

De bedrijfsstrategie is gericht op een zes-stappenplan, onderverdeeld in vier belangrijke pilaren; Website & internet, logo & huisstijl, drukwerk & reclame en strategie & marketing.
Voor website & internet is de primaire focus op vindbaarheid, domeinnaam en hosting. Voor drukwerk & reclame wordt er veel aandacht besteed aan beursmateriaal en auto-gevelbelettering. Daarnaast wordt tijd gespendeerd aan het opzetten van mediaplannen, social media strategie etc.

Iedere werknemer is bereikbaar per e-mail, facebook, twitter, linkedin en telefoon.


4.0

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

1 reviews geschreven over D-Solution

 • (4)
  GEVERIFIEERD
  De locatie krijgt 2 sterren, maar dat heeft te maken dat wij in midden Nederland zitten, dus niet in Noord Nederland. De snelheid krijgt 3 sterren. Kan sneller, maar wij zijn daar ook enorm lui in, veelal belt het bedrijf ons zelf waar het blijft. De kwaliteit krijgt een dikke 5... het ziet er prachtig uit, en ook de reacties van mijn klanten staven dat. Service een 5, bellen en veelal word het probleem snel opgelost en anders binnen het uur. Vertrouwen een 5...ik vertrouw dit bedrijf alles toe in dat segment. De prijs een 1. Het blijft stikduur, dan heb je ook wel wat, maar weet dat het bij anderen veelal voor meer dan de helft goedkoper kan, waarom niet dan een ander bedrijf, tja om al die andere punten! Bedrijf kan zich totaal inleven in de klant, dat hebben ze echt op voor!
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs

Beoordeel D-SolutionVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
(0599) 769033
Adres
Tinnegieter 21C
Postcode
9502 EX
Plaats
Stadskanaal
Provincie
Groningen
Medewerkers
1-10