Beoordeel

Over NC-websites

NC-websites is negen jaar geleden in Winschoten opgericht. Inmiddels is het team uitgebreid tot tien collega’s. Er wordt gewerkt met een eigen CMS, compatible voor ieder device. Het team heeft een in-house fotograaf beschikbaar.

Om online gevonden te worden, gebruikt NC-websites Google Adwords, Facebook Ads, Marktplaats zakelijk en andere mogelijkheden.
SEO-optimalisatie, webshop, hosting-domeinnamen, marketingteksten zijn één van de onderdelen in de dienstverlening van NC-websites. Daarnaast wordt er veel geïnvesteerd als sponsoren voor meerdere projecten zoals de lokale voetbalvereniging.


5.0

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

4 reviews geschreven over NC-websites

  • De mensen van NC-websites snappen waar het om gaat en denken mee bij ontwikkeling van oplossingen op maat. Ze zijn actief en bereikbaar en komen met verrassende en creatieve oplossingen. De samenwerking met NC-websites is geweldig!” - de makelaar Ella Onrust
  • Ze bieden aan ons precies hetgeen wat we nodig zijn. Een betrouwbare, toegankelijke partner om een toekomst mee op te bouwen.
  • Door de korte lijnen bij NC-Websites kon er snel worden voldaan aan m\'n behoefte om op korte termijn een website te maken. Ook de aftersales wordt goed opgepakt en is inmiddels een tweede website gerealiseerd door dit bedrijf. De continue verbetering en optimalisatie zorgt ervoor dat de bezoekers aantallen omhoog gaan. Het hele aspect van internet tot en met de website\'s is inmiddels in hun handen gegeven zodat ik weer tijd heb voor andere dingen namelijk ondernemen
  • Onze website is zo\'n 4 jaar geleden perfect gebouwd door de mannen van nc-websites en door deze goede ervaring hebben wij besloten ook de vernieuwing van de website door hen te laten uitvoeren. Nu is de website ook geschikt voor mobiel en ipad en blijft alles duidelijk zichtbaar. Men is altijd bereid mee te denken en vragen te beantwoorden. Na de \"oplevering \"kan je terecht met een vraag . Ook werden wij verblijd met een mooie dankjewel doos met leuke,nuttige en bruisende inhoud. Dankjulliewel en ga zo door!

Beoordeel NC-websitesVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
0597 87 00 37
Adres
Engelstilstraat 5a
Postcode
9671 JE
Plaats
Winschoten
Provincie
Groningen
Medewerkers
1-10