Beoordeel

Over ReMedia

ReMedia Design is in 1995 door Ronald Eshuis opgericht en is sindsdien actief in webdesign, 3D animatie en vormgever. Het kantoor is te vinden aan de Zijlsterried te Groningen.

Er worden totaaloplossingen en/of pakketten geboden aan MKB’ers en ZZP’ers. In deze totaalpakketten zitten o.a. het gebruik van webshop, technische updates, website trainingen etc. De responsive website wordt zo gebouwd dat de website voor een ieder apparaat geschikt is. Er wordt gebruik gemaakt van SEO tools om de vindbaarheid in de Google te verbeteren.
Er wordt persoonlijk advies geboden en beeldmateriaal kan geboden worden. Er kan gekozen worden voor een simpele opzet of een website op maat. 


3.7

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

3 reviews geschreven over ReMedia

 • (5)
  GEVERIFIEERD
  Ronald heeft meerdere websites naar volle tevredenheid voor ons ontwikkeld waarbij de kwaliteit, communicatie, service en snelheid helemaal perfect zijn. Hij is een zeer eerlijke, faire en betrouwbare man die vaak veel meer doet dan is beloofd. Daarnaast hanteert hij zeer concurrerende tarieven en reageert hij supersnel. Hier kunnen veel andere website bouwers een voorbeeld aan nemen!
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • Helemaal als verwacht, aanpassingen en vragen krijgen heel snel reactie, top!
 • (1)

Beoordeel ReMediaVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
050-3118566
Adres
Zijlsterried 4
Postcode
9746 PA
Plaats
Groningen
Provincie
Groningen
Medewerkers
1-10