Beoordeel

Over Virunga

Aart van Voorthuizen heeft Virunga opgericht en zit gevestigd aan de Stationsstraat in Assen. Het is een internetbureau die de focus legt op het goed vindbaar maken van de website en het makkelijke gebruik ervan.

WordPress wordt gebruikt om websites voor ZZP’ers en MKB’ers te creëren. Er wordt gebruik gemaakt van SEO tools om de vindbaarheid in de Google te verbeteren. Een responsive design website wordt zo gebouwd dat de website voor een ieder apparaat geschikt is. Om webshop mogelijkheid aan te bieden, wordt er gebruik gemaakt van WordPress – Woocommerce.

Virunga werkt veel samen met fotografen, marketeers, vormgevers,  tekstschrijvers en programmeurs. Het eigen team bestaat uit drie collega’s.


5.0

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

5 reviews geschreven over Virunga

  • Samen met Aart en Marcel een mooie website gemaakt. Ze luisteren echt wat jij wilt en ze nemen de tijd voor je. Ook nog eens aardige mensen in de omgang.
  • Vlotte en klantvriendelijke partner in WordPress websites en webshops, SEO, Adwords en nieuwsbrieven (Mailpoet) via Wordpress. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Gaan voor persoonlijke en duurzame relatie.
  • Virunga is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Ik heb contact gehad met Aart. Hij is betrokken bij de klant. Hij weet waar hij het over heeft en als hij het niet weet, dan heeft hij een goed netwerk waar hij de vraag kan neerleggen.
  • Professionele website en beter vindbaar door SEO en SEA
  • Virunga heeft de website van de Drentse Fiets4Daagse gebouwd. Nu inmiddels 1 jaar al zeer tevreden en zeer positieve reacties van bezoekers. Geen klachten meer dat informatie slecht te vinden is. Bedankt Aart en Marcel!

Beoordeel VirungaVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
0592-340919
Adres
Stationsstraat 9
Postcode
9401 KV
Plaats
Assen
Provincie
Drenthe
Medewerkers
1-10