Beoordeel

Over VrijdagOnline

In 2010 is Vrijdag Online opgezet. Het is een websitebouwer gevestigd in Groningen en de backoffice gevestigd in Amsterdam. Het team wordt inmiddels door zes collega’s gerund.

Goede vindbaarheid is één van de pijlers van Vrijdag Online. Er wordt gebruik gemaakt van SEO tools om de vindbaarheid in de Google te verbeteren. Webdesign wordt aangeboden om de huisstijl van de klant toe te passen op de website. Voor het CMS wordt er gebruik gemaakt van Umbraco.
Een responsive design website wordt zo gebouwd dat de website voor een ieder apparaat geschikt is. De website wordt dagelijks up-to-date gehouden om updates voor o.a. veiligheid van de website te onderhouden.

Om webshop mogelijkheid aan te bieden, wordt er gebruik gemaakt van Lightspeed. Andere diensten zoals teksten schrijven, live-chat app, kalender etc worden als maatwerk aangeboden. 

 

 


4.3

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

11 reviews geschreven over VrijdagOnline

 • (1)
  GEVERIFIEERD
  OPGELICHT! Werk half afgeleverd en vervolgens een incassobureau gestuurd om het volledige bedrag te incasseren. Zeer onprofessioneel bedrijf en raad u aan naar een andere partij te gaan.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (5)
  GEVERIFIEERD
  Inmiddels hebben we 3 websites door Vrijdag laten ontwikkelen. De laatste website was een ingewikkelde maatwerk website waar ze wat langer over deden. Maar het resultaat is dan ook verbluffend te noemen. Ik raad elke ondernemer die ik tegenkom altijd Vrijdag online aan. Ook nog heel erg aardige medewerkers die altijd helpen.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (5)
  GEVERIFIEERD
  VrijdagOnline heeft mijn website gemaakt, hetgeen ikzelf maar steeds uitstelde. De samenwerking verliep erg prettig en het eindresultaat is geweldig! Ook hebben zij de teksten geschreven, dit was vrijwel in één keer goed, juiste vertaling van mijn werkzaamheden, persoonlijk geschreven met een grappige noot. Kortom: VrijdagOnline is een aanrader! TOP!
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (1)
  GEVERIFIEERD
  Standaard website (GRID2) duurde drie maanden. Ik wilde als extra een (bestaande) videoclip op m\'n homepage, zou 800 euro extra kosten. WTF? Daar doe ik het zelf voor. Mocht niet, ik kreeg geen admin-inloggegevens voor mijn eigen site. Ik vroeg vriendelijk om alléén CMS admin-rechten; nope, ik werd geblockt uit m\'n eigen website. De reclame van VrijdagOnline is erg misleidend: \"Echt alle inhoud kan je aanpassen\" en \"Onbeperkt wijzigingen doorvoeren\". Gelukkig zagen ze dat zelf ook in en heb ik m\'n geld teruggekregen. Binnen twee dagen was ik live bij een concurrent, voor totaal 100 euro … met videoclip.
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (5)
  GEVERIFIEERD
  Zeer goede ervaringen met VrijdagOnline. Alles is overzichtelijk en goed gestructureerd. De communicatie is goed en ook het ontwerp sluit aan bij mijn wensen. Ik ben dan ook erg blij met mijn website. Ik beveel VrijdagOnline dan ook zeker aan!
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • (5)
  GEVERIFIEERD
  Binnen een standaard layout is VrijdagOnline toch zeer creatief . Afspraken worden correct nagekomen. Excellente service
  Score
  Kwaliteit
  Communicatie
  Service
  Locatie
  Snelheid
  Vertrouwen
  Prijs
 • Zeer positieve ervaring met VrijdagOnline. Voor een scherpe prijs hebben zij een website met een eenvoudig beheerssysteem gemaakt die helemaal aan mijn wensen voldoet. De ondersteuning van VrijdagOnline is correct en snel. Het bedrijf doet wat het belooft. Ondanks dat er van hun kant wat geduld moest worden opgebracht, bleven zij correct en vriendelijk. Ik kan geen reden bedenken om VrijdagOnline niet aan te raden!
 • In mijn zoektocht naar een goede websitebouwer met redelijke betaalbare prijzen, ben ik op een gegeven moment op de website van Vrijdagonline terecht gekomen. Voor de eerst keer vond ik een duidelijke beschrijving van wat ik als klant kan verwachten. Ook in het aanduiden van de prijzen zijn ze transparant. In contact met Vrijdagonline vind ik me als klant heel fijn behandeld. Zij hebben werkelijk gedaan wat ze met mij hebben afgesproken. Mijn contactpersoon bij Vrijdagonline heeft naast het feit dat hij prachtig werk voor mij heeft geleverd, mij op een aangename en en professionele manier benaderd. Ik ben erg blij met de vlotte en soepele manier hoe hij voor mij mijn huisstijl en website heeft gemaakt met een prachtig resultaat. Empowering Maryam Azimi
 • Ben zeer tevreden met het ontwerp van mijn website en krijg positieve reacties. Het bouwen is snel, accuraat en in goed overleg verlopen. Daarnaast is er waar nodig een goede helpdeskondersteuning. Ik heb getwijfeld om de website zelf te gaan maken, maar ik ben blij dat ik bij jullie heb aangeklopt!
 • Via Dhr. Klein, mijn zwager bij vrijdagonline terecht gekomen voor het bouwen van onze web-site. Dit is een hele goede keus geweest, het communiceren ging bijzonder gemakkelijk en snel waren onze wensen omgezet in een mooi uitziende site.
 • Mijn website was supersnel online! en met een topresultaat. Vanuit de klanten krijg ik veel complimenten over de site. Hij is fris en duidelijk. Voor het ontwerp van de website dient een formulier ingevuld te worden. Dit werkt goed en laat je goed nadenken over hetgeen je op de site wilt plaatsen. Ook het later laten aanpassen van de site in de controleronde gaat goed. Bij de website wordt ook CMS-software geleverd om zelf aanpassingen door te voeren. Op zich gaat dit vrij gemakkelijk als je eenmaal hebt gevonden waar e.e.a. staat. (Het is voor een leek af en toe wel zoeken waar en hoe zaken zijn weggezet). Maar wanneer je dit een aantal maal hebt gedaan gaat het gemakkelijk. Contact met de mensen van VrijdagOnline is goed. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Jurgen Kruijzen Kruijzen Innovatie en Techniek www.kiet.nu

Beoordeel VrijdagOnlineVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
085-4019161
Adres
Leonard Springerlaan 19
Postcode
9727 KB
Plaats
Groningen
Provincie
Groningen
Medewerkers
1-10