Beoordeel

Over Xless Design

Xless Design is een reclamebureau te Veendam – Groningen en gespecialiseerd in webdesign. Het bedrijf is opgericht door Jamie-Leigh Imminga. Inmiddels zijn de twee certificaten voor Google Adwords en Google Analytics gehaald.

Er zijn verschillende mogelijkheden die door Xless Design geboden worden; maatwerk, responsive websites, logo ontwerp, huisstijl ontwerp, drukwerk etc. Er wordt gebruik gemaakt van SEO tools om de vindbaarheid in de Google te verbeteren. SEA tools worden ingezet om advertenties te optimaliseren. Voor social media kan er webdesign gebruikt worden om uniformiteit te creëren, maar ook wordt webdesign aangeboden om de huisstijl van de klant toe te passen op de website. Het CMS is zelf ontworpen en heet XD-CMS. 


5.0

Gemiddelde score

Beoordeel
Communicatie
Kwaliteit
Locatie
Prijs
Score
Service
Snelheid
Vertrouwen

2 reviews geschreven over Xless Design

  • Heel erg tevreden over de website. En het geduld dat ze met ons had. En waren er kleine problemen dan was het binnen de kortste keren opgelost. Echt Super! en nog bedankt.
  • Ik heb mijn eigen beelden en ideeën met Xless Design besproken. Dit is prefect omgezet. Mooi om te zien hoe het beeld in je hoofd tot een logo wordt gemaakt. Dit had ik voor ogen. Ben erg blij met het resultaat!

Beoordeel Xless DesignVul geen voornaam in als je anoniem wilt blijven.

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website

Wordt niet getoond op de website


Bedrijfsinformatie

E-mail
[email protected]
Telefoon
085-303 29 14
Adres
Plevierstraat 23
Postcode
9644VR
Plaats
Veendam
Provincie
Groningen
Medewerkers
1-10